OLIS BERANÇA | 25178 Bovera (Lleida)
Instagram
CAT | ES | DE | FR

Filosofia

La nostra empresa és una explotació nascuda l’any 2009, de caire familiar i arrelada al territori. Ens dediquem a treballar les oliveres de la nostra propietat a Bovera, comarca de Les Garrigues (Lleida).

El nostre producte principal és l’oli d’oliva verge extra ecològic, garantia de la millor qualitat organolèptica i salut. Els beneficis que aporta un procés productiu acurat i generós amb el medi ambient són obvis tant en el producte com en l’entorn. Per això l’elecció i interès en l’agricultura ecològica durant el procés productiu garantint així el respecte pel medi natural.

Sens dubte un dels trets identitaris de la marca Berança és el compromís amb el medi ambient. Prova d’això n’és el fet que de bon principi, per tal d’il•lustrar-ne els beneficis sobre el medi natural, a més, s’està duent un seguiment de l’avifauna utilitzant diversos mètodes estandarditzats (esforç de mostreig constant, caixes-niu, …) o fomentant recorreguts botànics en algunes finques. Els resultats d’aquests estudis els podeu consultar al nostre bloc.

Olis Berança

La nostra empresa és una explotació nascuda en l’any 2009, de caire familiar i arrelada al territori.

Ens dediquem a treballar les oliveres de la nostra propietat a Bovera, comarca de Les Garrigues (Lleida).

Certificats

El CCAPE, es el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, el organismo que certifica que nuestra producción es ecológica. Cada año, después de la inspección se emite este certificado.

Facebook

Design Piqture