OLIS BERANÇA | 25178 Bovera (Lleida)
Instagram
CAT | ES | DE | FR

L’Oli

Fruit d’olives arbequines sanes , tractades per la natura que les envolta , ocells, insectes, plantes.
Unes terres aspres, enmig d’un mosaic de pedra seca i arbres singulars.

Aquí neix l´oli Berança amb unes qualitats organolèptiques úniques i excepcionals, aromes afruitats, frescos, d’olives verdes i herba recent tallada, carxofa, poma verda…



CERTIFICAT CCPAE COM A PRODUCTOR ECO

Amb la traçabilitat o historial del producte per a una alimentació ecològica no n’hi ha prou. Alhora resulta insuficient que els aliments estiguin més o menys lliures de productes artificials tòxics o nocius per a la salut. Cal passar uns controls de qualitat i traçabilitat exhaustius i rigorosos, els quals quedaran reflectits en la seva etiqueta.

En aquest sentit, el nostre producte gaudeix de la certificació CCPAE i EUROHOJA, ambdues garanties d’una producció origen ecològic.

Entenem com un dels compromisos de la nostra marca la producció ecològica tot respectant la fertilitat del sòl, sense maltractar-ne els organismes que hi viuen. Per això utilitzem mètodes com la lluita biològica per al control de plagues.

En definitiva, a les nostres finques on creixen les olives a partir de les quals n’acabem obtenint l’oli Berança, apliquem tot un seguit de mesures encaminades a produir de manera sostenible i el resultat garanteix així la qualitat del nostre oli.

Estem compromesos amb el nostre entorn i volem comprometre’ns amb tu, contribuint al teu benestar i al desenvolupament de la nostra comunitat, apostem pels productors i proveïdors locals.

L’alimentació ecològica és clau per un desenvolupament rural sostenible perquè protegeix el medi ambient i la salut de les persones.

 

Olis Berança

La nostra empresa és una explotació nascuda en l’any 2009, de caire familiar i arrelada al territori.

Ens dediquem a treballar les oliveres de la nostra propietat a Bovera, comarca de Les Garrigues (Lleida).

Certificats

El CCAPE, es el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, el organismo que certifica que nuestra producción es ecológica. Cada año, después de la inspección se emite este certificado.

Facebook

Design Piqture